20 november 2015

webdesign voor de paardenbranche

vir2biz heeft al meer dan 50 websites opgeleverd voor de paardensector. We hebben websites gebouwd voor de top in de dressuur (Anky van Grunsven, Patrik Kittel), maar ook voor de liefhebbers van springpaarden (Stal Tandhof), of mennen (Gerard Leijten) en ook webshops voor de hippische wereld (Equestrian Exclusive Wear). Voor de handelstallen hebben we diverse websites opgeleverd (de Beukenvallei, Dressage Stable Fiechter, Stal Nieuwmoed, Dressage Stable Pais, Diederik Wigmans). Ook hebben we diverse paardenwebsites opgeleverd voor rijverenigingen zoals de LRV Arendonk (BE) en de Veluwezoom (NL). Om het compleet te maken hebben we ook nog websites gebouwd voor manege`s zoal `t Halster, hoefsmid Roy den Bieman en tot slot Russel`s Riding School.

Dus bent u op zoek naar een nieuwe website voor uw stal, manege of andere hipische achtergrond? Dan zit u bij vir2biz helemaal goed. Wij bouwen alleen maatwerk websites tegen scherpe atrieven. Voor meer informatie vul geheel vrijblijvend ons online offerte formulier voor webdesign in en u heeft binnen 1 werkdag een reactie van ons.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie