20 februari 2024

Vernieuwde website #TwitterHelpt online

In een streven om hun missie beter te ondersteunen en hun impact te vergroten, heeft ANBI-stichting #TwitterHelpt een volledig vernieuwde website. De website is ontworpen met een scherp oog voor toegankelijkheid en gebruiksgemak. Het doel is om bezoekers een gestroomlijnde ervaring te bieden terwijl ze meer te weten komen over de missie en inspanningen van Stichting TwitterHelpt. Door middel van een intuïtieve navigatiestructuur en een overzichtelijke presentatie van informatie, wordt het voor bezoekers gemakkelijker gemaakt om betrokken te raken bij de activiteiten van de stichting.

Een van de belangrijkste kenmerken van de nieuwe website is de volledige responsiviteit, wat betekent dat de site gemakkelijk toegankelijk is via verschillende apparaten, waaronder smartphones en tablets. Dit zorgt ervoor dat mensen op elk moment en vanaf elke locatie toegang hebben tot de informatie en hulpbronnen die door Stichting TwitterHelpt worden aangeboden. Bovendien is de website SEO-geoptimaliseerd, wat de online zichtbaarheid van de stichting zal vergroten en hen helpt om hun bereik uit te breiden. Door hoger te scoren in zoekmachineresultaten, kunnen meer mensen die behoefte hebben aan hulp de weg vinden naar de waardevolle diensten van de stichting.

Stichting TwitterHelpt heeft als doelstelling om mensen die even wat extra hulp nodig hebben te ondersteunen. Dit kan variëren van het verstrekken van voedsel voor een paar dagen tot het bieden van kleding aan mensen die zich de financiële middelen niet kunnen veroorloven. De vernieuwde website speelt een cruciale rol bij het realiseren van deze doelstelling door een betere communicatie en interactie met het publiek mogelijk te maken.

Door de lancering van deze verbeterde online aanwezigheid is Stichting TwitterHelpt vastbesloten om hun inspanningen om gemeenschappen te ondersteunen te versterken en een positieve verandering te bewerkstelligen in het leven van degenen die het het meest nodig hebben. De stichting kijkt ernaar uit om meer mensen te bereiken en hun impact te vergroten dankzij deze nieuwe stap in hun digitale strategie.

Benieuwd naar de nieuwe website van ANBI stichting #TwitterHelpt? Klik dan op de button hieronder. 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie