21 maart 2019

Vernieuwde website Stal Nieuwmoed online

Stal Nieuwmoed uit Kranenburg/Vorden heeft al sinds 2002 haar website ondergebracht bij vir2biz. De eerste website van 2002 is in de afgelopen jaren iets aangepast, maar uiteindelijk heeft deze website bijna 17 jaar dienst gedaan. Hoog tijd voor een volledige nieuwe versie. 

De vernieuwde website is volledig responsive, daardoor goed te bedienen op een tablet, smartphone en desktop. De website wordt onderhouden in het vir2biz CMS. Naast het standaard pagina beheer wordt er in het CMS ook gebruik gemaakt van de module portfolio voor het aanbieden van de dekhengsten. 

Stal Nieuwmoed heeft diverse dekhengsten die aangeboden worden voor dekking, Hiernaast kunt u ook bij stal Nieuwmoed terecht voor het keuringsklaar maken van uw paard of pony en is er doorlopend een goede selectie sportpaarden en -pony’s te koop, zowel
spring- als dressuurgefokt.

Meer weten over Stal Nieuwmoed? Klik op de button hieronder om de nieuwe website te bezoeken.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie