20 maart 2019

Vernieuwde website Kentron Microbiology BV online

Kentron Microbiology uit Doetinchem laat al sinds 2003 haar websites verzorgen door vir2biz. In maart 2019 heeft het bedrijf een volledig nieuwe huisstijl gekregen en is de vijfde versie online gegaan, inclusief een webshop met klantenlogin. De website wordt onderhouden met het vir2biz CMS, ook hier worden de overige talen beheerd (Engels, Frans en in een later stadium ook Duits en Spaans). De website is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google (SEO) en is optimaal te bekijken op desktop, tablet en smartphone. 

Kentron Microbiology BV specialiseert zich in de consultancy en trading van laboratoriumapparatuur voor de microbiologie. Daarnaast specialiseren ze zich in de anaerobe kasten en labapparatuur van Sheldon Manufacturing USA. Voor de incubatie in speciale bead baden vertegenwoordigen ze Lab Armor.Bezoek de website van Kentron Microbiology BV uit Doetinchem, klik op de button hieronder.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie