23 februari 2016

Vernieuwde website de Wilghenhoeve Ruurlo online

Voor de vernieuwde website van de sfeervolle vakantie boerderij de Wilghenhoeve in Ruurlo heeft vir2biz veel visuele onderdelen gebruikt. Net als de boerderij heeft de website een natuurlijke en nostalgische uitstraling. Op de website is veel film- en fotomateriaal verwerkt om de potentiele bezoekers van de boerderij op voorhand een goede indruk te geven van de prachtige locatie in de Achterhoek. Uiteraard is de website responsive en zoekmachine geoptimaliseerd. 

vir2biz heeft verschillende standaard oplossingen beschikbaar om uw bedrijf goed te promoten op het internet. Van webdesign tot applicatiebouw, wij hebben het allemaal in huis. Bent u op zoek naar een betrouwbare- en betaalbare partner om de website van uw bedrijf te vernieuwen? Vul dan geheel vrijblijvend onze offerte aanvraag formulier in.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie