30 januari 2019

Vernieuwde webshop Supervlaai online

De webshop van Supervlaai heeft na ruim 3 jaar in januari 2019 een update gehad. De webshop is een verzamelwebsite van alle Supervlaai vestigingen in Nederland. De vernieuwde webshop is ook geoptimaliseerd voor de tablet en smartphone bezoeker. Het bestellen is eenvoudig en overzichterlijk. Een vlaai online bestellen ging nog nooit zo simpel!

De vestigingen zijn gekoppeld in de webshop en voorzien van een eigen betaalsysteem. Deze website met webshop is eenvoudig te onderhouden met het vernieuwde CMS systeem. Hiermee kunnen de slider, pagina`s, producten en bestellingen goed beheerd worden. Elke vestiging heeft in het CMS haar eigen login en kan zo haar eigen bedrijfsgegevens up-to-date houden.

De webshop is volledig responsive en daardoor volledig geoptimaliseerd voor desktop, tablet en smartphone. Benieuwd naar de vernieuwde webshop van Supervlaai? Klik dan op de button hieronder.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie