22 februari 2017

Uw webshop koppelen met Exact Online?

U heeft een webshop maar mist nog een handige koppeling tussen uw webshop en Exact Online?
vir2biz heeft hiervoor de oplossing.Samen met software partner Invantive bieden wij een app die een koppeling tussen Exact Online en uw webshop mogelijk maakt.


Bespaar tijd en voorkom foutieve overdracht
Het is niet meer nodig de structuur van de webshop nog via het het cms te beheren. In Exact Online heeft u de mogelijkheid om de invulling van de webshop volledig te automatiseren. Geen overtypen en/of kopiëren meer. Met deze koppeling worden realtime artikelgegevens, categorie indelingen, afbeeldingen e.d. gedeeld vanuit Exact Online (EOL) met uw maatwerk webshop die qua opmaak en functionaliteiten alles in zich heeft wat u maar wenst. Geen beperkingen door standaardisering.

Uniek zijn op het internet is een must. Standaard oplossingen zijn in e-commerce een doodzonde. In de Exact app center worden verschillende (zeer beperkte) goedkope apps aangeboden voor Magento, Wordpress (WooCommerce) en Prestashop. Hierbij wordt regelmatig tegen grootte problemen aangelopen zoals het niet up-to-date hebben van de koppeling, instabiliteit van de app...etc.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie