6 december 2018

Update website camping 't Meulenbrugge

De website van camping 't Meulenbrugge uit Vorden was na 3 jaar weer toe aan een optimalisatie. De vernieuwde website is voorzien van een uitgebreid review systeem, als reserveringssysteem is Tommybooking 2.0 geïmplementeerd. Het uitgangspunt van de vernieuwde website is de weergave op een tablet en smartphone. Uiteraard is de website ook prima te bekijken op een desktop en is het volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Bing.

Promotie in België 
Om ook in België doelgericht de camping te kunnen promoten is er een ondersteunende website kampereninnederland.be opgezet die ook door vir2biz gepromoot wordt via Facebook en Instagram met als doelstelling om meer Belgische campinggasten aan te trekken. 

Benieuwd naar de vernieuwde website van camping 't Meulenbrugge uit Vorden? Klik op de button hieronder om de website te bezoeken.

 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie