18 mei 2016

Storing Facebook bedrijfspagina's; bijwerken is onmogelijk

Beheer jij een pagina op Facebook en kun je ook niks plaatsen? Dat is niet gek, want Facebook heeft te maken met een wereldwijde storing. Veel bedrijven, merken en officiële pagina's ondervinden problemen met het plaatsen van berichten op hun bedrijfspagina.

Dat betekent dat een aantal van de grootste bedrijven ter wereld niet in staat zijn om berichten te plaatsen op Facebook. Facebook Pages kampt met een bug en wanneer een bedrijf een post wil plaatsen, krijgen ze een foutmelding.

De foutmelding luidt: "Status kan niet worden bijgewerkt. Er is een probleem opgetreden tijdens het bijwerken van je status. Probeer het over een paar minuten opnieuw." Maar deze paar minuten duren nu al een paar uur.

Hopelijk wordt het probleem snel opgelost, want voor bedrijven is het cruciaal dat ze dingen blijven posten op Facebook. Facebook is uitgegroeid tot de grootste distributeur van nieuws ter wereld en problemen zoals deze kunnen enorme impact hebben voor het platform en voor bedrijven. Tegenwoordig is Facebook voor veel bedrijven goed voor het grootste deel van het verkeer naar hun website.

Niet iedere pagina heeft er last van, maar op Twitter onder de hashtag #facebookdown gaan de frustraties behoorlijk los. En begrijpelijk, want voor bedrijven is Facebook tegenwoordig een van de belangrijkste kanalen.

Bron: dutchcowboys.nl

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie