×
Gepubliceerd op 15 januari 2018

Servicepakketten van vir2biz: de totale online oplossing voor elke ondernemer

vir2biz introduceert vanaf januari 2018 service pakketten. Een totaal oplossing voor elke ondernemer tegen een scherp tarief!

Na het opleveren van een website is het noodzakelijk altijd online up-to-date te zijn met uw zakelijke website. Bij vir2biz kunt u een servicepakket activeren waarmee deze zorg volledig voor u uit handen genomen  wordt.

Naast de noodzakelijke (beveiligings-) updates van uw website en beheerpanel (CMS) voorzien deze pakketten in ondersteuning die nog veel verder gaan.  Elk pakket biedt u de mogelijkheid maandelijks gebruik te maken van de kennis van vir2biz medewerkers, niet alleen voor vragen maar ook voor werkzaamheden aan de website. Bij verschillende pakketten kunt u er voor kiezen om professionele ondersteuning te krijgen bij uw social media uitingen en de vindbaarheid op zoekmachines zoals Google (SEO).

Om deze pakketten goed te kunnen presenteren heeft de website van vir2biz ook een metamorfose ondergaan. Zo is de website meteen weer representatief voor 2018.

Inloggen op vir2biz CMS/webcare