1 augustus 2018

Robin 12,5 jaar bij vir2biz

Op 1 februari 2006 is Robin Hulstein in loondienst gekomen en daarmee is hij vandaag officieel 12,5 jaar bij vir2biz. Eigenlijk is hij zelfs al langer bij ons, want voor die tijd heeft Robin nog een half jaar stage bij ons gelopen als webdeveloper. In de 12,5 jaar dat Robin nu bij ons is heeft hij vele ontwikkelingen meegemaakt. Zo was onze bedrijfsnaam toen Digitale Hulp Internetdiensten en zat ons kantoor nog aan de Spoorstraat 6 in Ruurlo.

12,5 jaar is in onze branche toch behoorlijk uniek. Robin kan zich een vaste basis speler van vir2biz noemen en kenmerkt zich door altijd de rust te bewaren en naar oplossingen te zoeken, iets waar vele klanten hem ook enorm voor waarderen. Op kantoor is Robin een colleg waar je voor alles altijd terecht kunt, vooral zijn enorme droge humor wordt gewaardeerd…….soms dan.

Robin gefeliciteerd en we hopen dat je nog eens 12,5 jaar bij ons blijft!

Wil je Robin feliciteren? Doe dat dan op onze Facebook pagina, klik op de button hieronder.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie