2 oktober 2019

Probleem met herkennen vernieuwde mail certificaat

Een mail certificaat staat er garant voor dat u ten alle tijden veilig kunt mailen, net als een SSL certificaat die voor de HTTPS (secure) verbinding van en naar uw website verzorgt. Dit certificaat verloopt eens in de twee jaar. Als uw mailprogramma het vernieuwde certificaat niet automatisch ziet dan krijgt u een melding van een ongeldig beveiligingscertificaat of een serverindentiteit die niet gecontroleerd kan worden. Wat kunt u daar aan doen?
 


(voorbeeld van de melding in Micosoft Outlook)
 

Bij spoed kunt u altijd terecht bij de webmail: https://www.server-vir2biz.nl/webmail 

Mac apparaten moeten vaak opnieuw opgestart worden, het apparaat slaat vaak de instellingen naar het (oude) certificaat op.
Mocht dit niet werken dan adviseren wij het mail account opnieuw in te stellen.
Hulp bij het opnieuw instellen: https://www.vir2biz.nl/mailinstellen/ 

Bij Windows aparaten waar bijvoorbeeld Outlook op staat is het meestal voldoende het mailprogramma af te sluiten en opnieuw op te starten.
Mocht dit niet werken dan adviseren wij het mail account opnieuw in te stellen.
Hulp bij het opnieuw instellen: https://www.vir2biz.nl/mailinstellen/ 

Heeft u een Android apparaat dan volstaat het om uw apparaat opnieuw op te starten.

Bent u uw mailinstelling kwijt? Geen probleem, vraag het op via support@vir2biz.nl of het contactformulier rechtsonder op uw webcare pagina.
Wij zullen dan uw mail wachtwoord resetten.
Heeft u niet de kennis in huis om uw mailinstelling aan te passen? Neem dan voor de zekerheid contact op met uw automatiseerder.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie