19 mei 2017

Oplevering website FC Twente Scoren met gezondheid

Afgelopen donderdag hebben Jochem, Robin en Erik van vir2biz de nieuwe website voor FC Twente Scoren met gezondheid opgeleverd in de Grolsch Veste in Enschede. In het stadion is de website gepresenteerd en uitleg gegeven over het CMS (beheer systeem van de website). De website zal begin juli online gaan, tot die tijd zal er gewerkt worden aan de invulling van de site. 

‘Scoren met gezondheid’ richt zich op mensen die niet gewend zijn om regelmatig te bewegen of bewust met voeding bezig te zijn. In het programma doen de FC Twente-spelers beweegoefeningen voor en worden quizvragen over bijvoorbeeld gezonde voeding voorgeschoteld. Ook is er een uniek kijkje in De Grolsch Veste en tref je leuke FC Twente-weetjes aan. Tijdens het programma moedigen spelers en staf de deelnemers aan om het programma tot een goed einde te brengen. 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie