27 januari 2016

OPGEPAST! internet oplichters actief

Oplichters die telefonisch domeinnamen verkopen! Op dit moment worden veel van onze klanten telefonisch benaderd door "Uw domein registreren" met de vraag of ze voor een opdrachtgever uw bedrijfs- en/of domeinnaam maar dan met .com of .eu (wat op dat moment maar beschikbaar is) mogen registreren. U gaat daar uiteraard niet mee akkoord en al snel zal de telefonische verkoper u die namen willen verkopen voor een zacht prijsje. Gaat u daar mee akkoord dan registreren ze die direct voor 5, 10 of zelfs 15 jaar waardoor de rekening oploopt tot ver over de € 250,00.

Wat kunt u doen?
Ga hiermee nooit akkoord, het is een slimme verkoop truc!
Is het u ook overkomen en heeft u de betreffende domeinnaam besteld? U heeft een wettelijke bedenktijd van 14 dagen, na ontvangst van de factuur kunt u dus nog steeds af zien van uw koop opdracht. Meer informatie hierover vindt u hier:https://www.consuwijzer.nl/thema/koop-op-afstand 

Neem bij twijfel altijd contact met Erik Wientjes op, e.wientjes@vir2biz.nl

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie