5 september 2023

Onze Nieuwe Stagiair: Luca Jansen, Mediavormgever in opleiding

We zijn verheugd om onze nieuwe stagiair bij Vir2biz voor te stellen: Luca Jansen. Luca is afkomstig van het Graafschap College en volgt daar de opleiding tot mediavormgever. Zijn stage bij Vir2biz zal lopen tot eind januari 2024.

Luca is een getalenteerde jonge professional die gepassioneerd is over grafisch ontwerp en mediavormgeving. Zijn frisse perspectief en creatieve vaardigheden zullen een waardevolle aanvulling zijn op ons team. Tijdens zijn stage zal hij zich bezighouden met diverse grafische werkzaamheden, waarbij hij zijn kennis en creativiteit zal inzetten om bij te dragen aan de projecten van Vir2biz.

Wij geloven sterk in het ondersteunen van jong talent en het bieden van een leerzame omgeving voor stagiairs om hun vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in hun vakgebied. Luca krijgt bij ons de kans om praktijkervaring op te doen en zijn talenten verder te ontwikkelen.

We kijken ernaar uit om Luca te verwelkomen in ons team en zijn bijdrage aan onze projecten te zien gedurende zijn stageperiode. Samen streven we naar creatieve en professionele resultaten en wensen Luca veel succes en plezier tijdens zijn stage bij Vir2biz.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie