5 oktober 2017

Ondersteuning in de onderhoud en monitoring van uw website

Steeds vaker willen ondernemers ontzorgd worden met het onderhoud en beheer van hun website. Ook hiervoor kunt u bij vir2biz terecht. Vir2biz zorgt ervoor dat u het maximale uit uw website kunt halen, kijkt kritisch naar de invulling. Per kwartaal de bezem erdoor halen en up-to-date maken van uw website is essentieel.

Belangrijk is het ook om slimme teksten (rijke content) te gebruiken zodat ook uw doelgroep uw website snel kan vinden op Google en de teksten begrijpelijk zijn. Daarnaast kijkt vir2biz ook of er verdere (grafische/technische) onderdelen zijn die geoptimaliseerd kunnen en/of moeten worden.

Wilt u gebruik maken van onze professionele extra handjes? Samen met u bespreken we de gewenste en/of benodigde onderhoud. Dit kan eenmalig zijn of op een regelmatige basis. Hiervan krijgt u vooraf een prijs opgave.

Interesse in het bezoekgedrag van uw websitebezoekers?
Ook hierin kunnen we u ondersteunen en adviseren. Het monitoren van een website is essentieel als een website verder geoptimaliseerd moet worden. Ook hiervoor kunt u geheel vrijblijven contact opnemen met vir2biz. Meer weten over hoe belangrijk dit is en welke concrete voordelen het voor uw bedrijf heeft, klik hier.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie