23 augustus 2017

Ondersteuning Du Plessis Letselschade Advocatuur

Vir2biz houdt zich niet uitsluitend bezig met de nieuwbouw van websites. Steeds vaker krijgen we de vraag eens mee te kijken met een bestaande website omdat gewenst resultaat uitblijft. Letselschade advocaat Du Plessis uit  's-Heerenberg heeft in 2016 een Joomla website laten maken. Zomer 2017 bleek dat deze niet terug te vinden is op het wereldwijde web. Ons is gevraagd kritisch naar de website te kijken en een plan van aanpak te maken. 

Afgelopen week zijn we gestart met enkele optimalisatie slagen om de website meer interactief te maken. Daarnaast is de website voorzien van Google Analytics en is de website volledig geschikt gemaakt voor Google webmaster tools. Achter de schermen zijn in de broncode ook verschillende mutaties geweest. 

Om de site meer interactief te krijgen is de website voorzien van een nieuws/blog module. Deze items kunnen vervolgens ook gedeeld worden op de door ons aangemaakte Facebook pagina van Du Plessis Letselschade Advocatuur.

De aankomende maanden zullen we deze site blijven monitoren en met de opdrachtgever in contact blijven om te controleren of alle mutaties en aanvullingen het gewenste effect hebben.

Wilt u uw website ook eens door derden professioneel laten beoordelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie