13 maart 2018

Nieuwe website FC Twente supporter van elkaar online

Vandaag is de tweede website van vir2biz voor FC Twente "Scoren in de wijk" online gegaan. Ditmaal betreft het een nieuw project: "Supporter van elkaar". De website is in dezelfde look-and-feel opgebouwd als de eerste website. Ook deze website is volledig responsive en dus optimaal te bekijken en gebruiken op een smartphone en tablet. De website is volledig geoptimaliseerd voor Google en Bing (SEO).

Met het project ‘Supporter van elkaar’ kunnen de deelnemende gezinnen met steun van deze selectie op een sportieve en leuke manier samen aan de slag gaan. Dat kan zijn bijvoorbeeld op het gebied van gezondheid, werk of sociale contacten. “Het begint met de gezinnen eerst goed leren kennen”, vertelt projectleider Laura Höfte. “Dan kunnen we pas een programma op maat aanbieden. Het concept is simpel: sport is het middel, FC Twente de motivator!”

Elk selectielid gaat samen met een gezin – ouders en kinderen – de uitdaging aan. “Dat kan van alles zijn. Zoals sporten op het Trainingscentrum van FC Twente, een workshop volgen bij het ROC van Twente of samen meedoen aan de Singelloop”, licht Höfte de mogelijkheden toe. “Stoppen met roken kan een doel zijn, maar ook vinden van (vrijwilligers)werk of meer vrienden krijgen. We supporten elkaar om die persoonlijke doelen te halen. En natuurlijk hoort een wedstrijd van FC Twente bezoeken er ook bij. Gezelligheid is zeker ook belangrijk!”

Nieuwsitem van 18 maart 2018 op www.fctwentesupportervanelkaar.nl :

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie