9 maart 2018

Nieuwe website Belevingspark Cactus Oase online

Vandaag is de nieuwe website van Belevingspark Cactus Oase online gegaan. Eigenaren Anny en Bert van der Meer zijn al vanaf 2003 klant bij vir2biz, deze website is de 4 versie die wij voor hen hebben mogen bouwen. De vernieuwde website heeft een uitgebreide agenda functie gekregen en een betere responsive weergave zodat de Cactus Oase nog beter te bekijken is op een tablet of smartphone. 

Proef het ware Wilde Westen bij de CactusOase. Kuier over de -rolstoeltoegankelijke- paden langs duizenden, verschillende soorten, bijzondere en kleurrijke cactussen e.a. planten, zoals de “Vishaakcactus” en de “Hottentottenbilletjes”. 

Ontdek wat zich in de grafkamer van de Cactus Piramide bevindt. 
Onderweg belandt u ineens in Grootmoeders Tijd door een doorsnede van een historische boerderij, ambachtelijke schoenmaker en het Nostalgiehuis. Overal staan zitjes waar u kunt genieten van het uitzicht en waar u kunt luisteren naar de zingende en kletsende vogels. 


Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie