19 april 2017

Nieuwe module vir2biz: evenementen kalender

Het vir2biz content management systeem (CMS)  blijft continu in ontwikkeling. Sinds kort is er een nieuwe module toegevoegd; evenementen kalender. Met deze module is het eenvoudig om evenementen en activiteiten overzichterlijk op uw website te vertonen. 

Hoe werkt het?

  • In het CMS voegt u een evenement toe en geeft het evenement een naam; bijvoorbeeld "expositie nieuwe kunst".
  • U kiest de datum/tijd voor de aanvang van het evenement en vervolgens geeft u aan tot hoelang het evenement duurt. Dit kan dus variëren van enkele uren tot enkele maanden. Gevolgd door de lokatie van van het evenement.
  • Bij het evenement kunt u een uitgebreide tekst plaatsen om uw bezoekers meer informatie te geven over het evenement.
  • Tot slot kunnen er afbeeldingen bij het evenement toegevoegd worden.


De agenda op uw website wordt automatisch bijgewerkt, oftewel verlopen data worden niet meer getoond. Het is ook mogelijk om het eerst volgende evenement geautomatiseerd op de voorpagina van uw website te vertonen.

Voorbeeld
Afgelopen week is de website van de Disco Kings online gegaan, hierin wordt gebruik gemaakt van deze module onder de pagina "agenda".
Klik hier om deze pagina te bekijken.

Meer weten over de mogelijkheden in het vir2biz CMS? klik hier.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie