×
Gepubliceerd op 21 september 2017

Nieuw online: Zaken-lunch.nl

Zaken-lunch.nl is een online platform waarop horeca en zakenwereld elkaar eenvoudig kunnen ontmoeten. De website is volledig maatwerk en responsive. De website is voorzien van SEO optimalisatie en een SSL certificaat.

Zaken-lunch.nl is een initiatief van Thinkbig Promotions uit Vught. Zaken-lunch.nl werkt als volgt; een horecaondernemer kan zichzelf registreren. Na de registratie krijgt de horeca ondernemer een stappenplan. Deze stappen van het stappenplan worden samen met Zaken-lunch.nl doorgenomen om optimaal gebruik te maken van deze reserveringsportal.

Een zakelijke gebruiker kan zich ten alle tijden kostenloos registreren op Zaken-lunch.nl. Zo kunnen meerdere gebruikers gekoppeld worden aan een hoofdgebruiker (bijvoorbeeld de afdeling administratie) die het totaal overzicht van alle sub gebruikers kan overzien en downloaden in PDF. 

Benieuwd geworden, klik de button hieronder om Zaken-lunch.nl te bezoeken.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie