11 november 2022

Nieuw online: #TwitterHelpt

#TwitterHelpt is een initiatief dat op Twitter ontstaan is om mensen te helpen die door de steeds hogere kosten niet meer rondkomen. Op de website die vir2biz ervoor voorzien heeft kunnen gratis artikelen of diensten aangeboden worden voor mensen die het heel goed kunnen gebruiken. Voedsel boodschappen, kleding, dierenvoeding, baby care producten, verzorgingsproducten etc. #TwitterHelpt; voor mensen door mensen. 

De website is voorzien van een beveiligde login voor de gebruikers van de website. Met een account kunnen meerdere artikelen of diensten geplaatst worden. Deze worden per gemeente gegroepeerd. Met dezelfde accounts kan er ook gebruik gemaakt worden van het aanbod van anderen. Voor de #TwitterHelpt heeft vir2biz een website ontworpen die volledig onderhouden wordt met een maatwerk beheersysteem (CMS). Hierin kunnen verschillende onderdelen zoals de accounts en het aanbod beheerd worden. De website heeft een volledig responsive webdesign en is daardoor goed te gebruiken op een pc, laptop, tablet en smartphone. De website is zoekmachine vriendelijk opgebouwd (SEO).

Twitterhelpt.nl is een sponsorproject van vir2biz.

Benieuwd naar de website van #TwitterHelpt? Klik op de button hieronder om de website te bezoeken.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie