20 november 2019

Nieuw online: Russel's Dog School

Russel`s Dog School uit Arendonk (B) heeft een responsive website met diverse modules die vanuit het vir2biz CMS beheerd worden. De website is volledig geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet weergave. Met de nieuwsmodule kunnen de bezoekers van de website op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen. De website is ook voorzien van een download portfolio (lesaanbod) waar eenvoudig ingeschreven kan worden op het cursusaanbod.

Liesbeth Russel: "Mijn passie voor lesgeven en mijn liefde voor honden bracht mij, naast Russel's Riding School, tot Russel's Dog School. Lesgeven aan ruiters en hun paard doe ik al meer dan 20 jaar en sinds 2017 geef ik ook aan honden en hun baasjes les. Dat resulteerde in de oprichting van Russel's Dog School. Het doel van RDS is het geven van lessen in cursusvorm (een bepaald aantal lessen), workshops en ook theorielessen."

Benieuwd naar de website van Russel`s Dog School? Klik op de button hieronder om de website te bezoeken.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie