8 februari 2019

Nieuw online: Rayan Yacht Cruises

In opdracht van BAG media heeft vir2biz een website ontworpen en gebouwd voor Rayan Yacht Cruises. Rayan Yacht Cruises biedt op Ibiza bootverhuur aan voor elke gewenste periode van tijd en route. De boot is te huur om een paar uur te genieten, voor het bekijken van een adembenemende zonsondergang voor Cafe del Mar en Mambo of bijvoorbeeld voor een boottocht van Ibiza naar Formentera. 

De website van Rayan Yacht Cruises wordt beheerd vanuit het vir2biz CMS. De website beschikt over de module webshop om zo de arrangementen te kunnen beheren en de verdere afhandeling van van het reserveren (met optie op online betalen). De website is 3 talig (Nederlands, Engels en Spaans) en is volledig responsive waardoor bezoekers op een smartphone, tablet en desktop de website altijd goed kunnen bekijken. De website is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Bing en Google (SEO).

Benieuwd naar de website van Rayan Yacht Cruises? Klik op de button hieronder om de website te bezoeken.

 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie