10 april 2018

Nieuw online: LVL Horsecare te Nederweert

Vandaag is de website van LVL Horsecare uit Nederweert (Limburg) online gegaan. Sinds 1 maart heeft LVL Horsecare een nieuwe locatie in Nederweert aan de Grasdijk. Deze nieuwe locatie vroeg ook om een website die past bij de door vir2biz vernieuwde huisstijl. De website is voorzien van een module nieuws, fotogalerij en webshop (voor de fokkerij/paarden). Het geheel is geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. De opbouw is responsive zodat de website ook goed te bekijken is op een smartphone en tablet.

Webdesign voor de paardenbranche
vir2biz is al ruim 10 jaar actief in de hippische wereld qua webdesign. Zo werd Anky van Grunsven al in 2008 klant bij vir2biz, in 2010 volgden ook andere bekende namen zoals Patrik Kittel, Lyndal Oatly, de Beukenvallei en Fiechter stables. Op dit moment verzorgd vir2biz meer dan 50 websites van paard gerelateerde bedrijven. Bent u actief in de paardensport en heeft u interesse? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Nieuwsgierig naar de nieuwe website van LVL Horsecare? Klik dan op de button hieronder.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie