15 februari 2024

Nieuw online: IBBY-Nederland

IBBY-Nederland, de nationale afdeling van de International Board on Books for Young People, heeft haar digitale aanwezigheid versterkt met de lancering van een geheel nieuwe website. Deze website dient als een dynamisch platform dat zich richt op het bevorderen van het recht van elk kind om een lezer te worden, een missie waar IBBY zich al lange tijd voor inzet.

Met een focus op leesbevorderingsprojecten, internationale uitwisselingen en het promoten van jeugdliteratuur door middel van prestigieuze prijzen en tentoonstellingen, is de nieuwe website ontworpen om zowel informatief als inspirerend te zijn voor een breed publiek, van ouders en opvoeders tot professionals in de literaire wereld.

Een van de opvallende kenmerken van de nieuwe website is de volledige responsiviteit, waardoor bezoekers een naadloze ervaring hebben, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken, of het nu een mobiele telefoon, tablet of pc is. Dit zorgt ervoor dat de waardevolle inhoud gemakkelijk toegankelijk is, waar en wanneer dan ook.

Het beheer van de website wordt ondersteund door het vir2biz webcare-systeem, een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS) dat efficiëntie en flexibiliteit biedt aan de beheerders van IBBY-Nederland. Dit stelt hen in staat om de website moeiteloos te onderhouden en bij te werken, zodat deze altijd actueel blijft met de laatste ontwikkelingen en evenementen.

Met een frisse uitstraling en een schat aan boeiende inhoud belooft de nieuwe website van IBBY-Nederland een essentiële bestemming te worden voor iedereen die betrokken is bij het bevorderen van leesplezier en literaire verkenning onder kinderen en jongeren. Bezoekers worden uitgenodigd om de website te verkennen en deel te nemen aan het levendige gesprek over de kracht van verhalen en de waarde van lezen voor de jongste generaties.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie