1 september 2016

Nieuw online: HandelaarsArendonk.be

Tijdens de release van de nieuwe webportal van de Belgische Arendonkse ondernemers zijn ruim 40 ondernemers gezamelijk online gegaan. Doelstelling van de "Handelaars Arendonk" is om zohet ondernemers klimaat voor het MKB een boost te geven en meer samen te werken. Hiervoor heeft vir2biz een portal gebouwd waar elke ondernemer een bedrijfsprofiel kan samenstellen en beheren en daarnaast ook acties, producten of diensten kan plaatsen. Het geheel is gekoppeld aan Google Maps zodat er een duidelijk overzicht is van de locaties van de ondernemers. De website is volledig responsive en geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google (SEO). 

De site wordt vanaf hier verder beheerd door de IT groep van de Handelaars Arendonk, waar naast Erik Wientjes van vir2biz ook Michel Geudens (Standbyshops), Marc Korthout (Softnet) en it’er Niels Verhoeven zich sterk voor maken.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie