6 juni 2019

Nieuw online: FeelGoodClubs

De website van FeelGoodClubs is een overkoepelende portal voor de diverse vestigingen (sportscholen) in Nederland. De website geeft uitleg over de werkwijze van de sportscholen die aangesloten zijn bij de FeelGoodClubs. Deze sportscholen hebben ook allen een eigen onderdeel (profiel) op de website waarbij ze hun sportschool kunnen voorstellen. Hiervoor heeft iedere vestiging een eigen login zodat dit op vestigingsniveau onderhouden kan worden. De responsive website is voorzien van diverse call-to-action onderdelen om leads te genereren.

Met de affiliatie feed kan elke vestiging doormiddel van het plaatsen van een embed code op haar eigen website onderdelen van de FeelGoodClub website in elke gewenste opmaak implementeren. Hiermee kan er een uniforme boodschap uitgedragen worden en kunnen de vereiste FoolGoodClub onderdelen in deze feed opgenomen worden zodat elke FeelGoodClub altijd volledig up to date is qua informatie en acties.

De website is zoekmachine vriendelijk opgebouwd, dat betekend dat de website geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google en Bing.

Nieuwsgierig naar de website van FeelGoodClubs? Klik op de button hieronder.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie