25 juni 2018

Nieuw online: èggo Kitchen House

èggo keukens staat in de Benelux en Spanje bekend om haar frisse en kleurrijke showrooms, toegankelijke ontwerpen, ergonomie en vormgeving die het gebruiksgemak verhogen, maar bovenal een onafgebroken persoonlijke begeleiding. Dat zijn ongetwijfeld de redenen voor het succes van de èggo keukens. Op donderdag 28 juni gaat de eerste Nederlandse vestiging in Breda open. 

Voor èggo Nederland is in samenwerking met de Belgische DTP afdeling van èggo een website samengesteld die passend is voor de Nederlandse consumenten. De website is voorzien van een mooi responsive design, net als de showrooms; erg kleurrijk. De website is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Bing. 

Ook het social media platform is volledig door vir2biz opgezet en wordt ook door vir2biz onderhouden. Daarnaast verzorgd vir2biz de social media campagnes voor èggo Nederland.

Wilt u de uitgebreide website eens bekijken? Klik dan op de button hieronder om naar de èggo website te gaan.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie