22 juni 2018

Nieuw online: Digidenture

Digidenture is een onderdeel van het Veenendaalse bedrijf Dental House. Deze uitgebreide nieuwe site heeft veel unieke onderdelen. Het beheer van de dossier formulieren is naar eigen wens in te vullen, de uploads van de werkstukken (bijvoorbeeld 3D tekeningen) gaan rechtstreeks naar de lokale server van Dental House en wordt automatisch onder de patient referentie opgeslagen. Orderbon is volledig digitaal in te vullen en te versturen, STL file uploaden, via de inlogpagina kan de opdrachtgever zien welke werkstukken zijn ingestuurd. Deze blijven de volledige garantie periode beschikbaar.

De website is voorzien van een SSL certificaat en is volledig responsive (geschikt voor mobiel, tablet en pc weergave). Tevens is de website volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Nieuwsgierig geworden? Klik op de button hieronder om de website te bekijken.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie