23 december 2019

Nieuw online: Catapult Metaal BV

Bij Catapult Metaal BV uit Doetinchem kunt u terecht voor het buigen en walsen van onder andere: uitlaatsystemen, diverse soorten frames, leidingwerk, bochten, beugels, ringen, hekwerken enverwarmings- en koelspiralen.Tevens produceren ze met de techniek ‘dieptrekken’ brandstoftanks en uitlaatonderdelen.Naast complete producten leveren zij ook halffabricaten dieworden gebruikt in de auto- en motorbranche,meubelindustrie, winkelinrichtingen en karts.

Catapult Metaal BV uit Doetinchem heeft een volledig responsive website die beheerd wordt vanuit het vir2biz CMS. Naast de module "pagina beheer" en "slider" maakt deze website ook gebruik van de modules "nieuws" en "portfolio". De portfolio module wordt gebruikt voor opgeleverde projecten. De website is naast responsive ook geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Bing.

Nieuwsgierig naar de website van Catapult Metaal BV? Klik op de button hieronder.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie