13 februari 2018

Meer respons op uw zakelijk Facebook pagina?

Met de nieuwe richtlijnen van Facebook verschijnen aanzienlijk minder berichten op de tijdlijn van bedrijven. Wel wordt de tijdlijn uitgebreid met berichten van vrienden én adverteerders.

Probeer uw volgers hiervan op de hoogte te stellen. Als ze uw berichten toch nog graag voorbij willen zien komen zullen ze, naast uw pagina leuk te vinden, deze ook moeten volgen.

Op een PC of notebook:

Stap 1: Surf naar de Facebook-pagina van het gewenste bedrijf
Stap 2: Klik op het icoontje ‘Volgend’ en selecteer dan de optie ‘Als eerste weergeven’.


Op een tablet of smartphone:

Stap 1: Surf naar de Facebook-pagina van het gewenste bedrijf (of gebruik de zoekfunctie in de app van Facebook) en klik op het icoontje ‘Volgend’.
Stap 2: Scroll naar beneden en selecteer in de categorie ‘In je nieuwsoverzicht’ de optie ‘Als eerste weergeven’. Dit betekent dat de nieuwsberichten van de bedrijfspagina gegarandeerd in uw tijdslijn zullen verschijnen wanneer u Facebook gebruikt. Zo hoeft u geen belangrijke of verrrassende update te missen.

Als uw volgers u ook gaan "volgen" dan zal de respons per geplaatst bericht vele malen hoger zijn. Dus......vertel het snel al uw potentiele klanten!

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie