6 september 2018

Is uw website een blok aan het been geworden?

Ziet u er ook zo tegenop om uw website bij te werken? Stelt u het telkens uit om maar niet te hoeven verdwalen in allerlei onbegrijpelijke termen? Bent u ook zo bang dat een kleine wijziging ineens uw hele website om zeep helpt?

Daar hebben vir2biz gebruikers geen problemen mee

Het beheer systeem van elke vir2biz website (CMS) is volledig Nederlandstalig en overzichtelijk ingedeeld. Daardoor is het onderhoud eenvoudig en snel te realiseren. Doordat wij niet gebruik maken van zogenaamde "open source" websites zoals Joomla, Wordpress en Magento kunnen we alles bouwen wat u wilt, zonder enige beperking! Volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Bing. Uiteindelijk biedt vir2biz uw bedrijf een technisch betere oplossing tegen een vriendelijk budget. 

De specialisten van vir2biz kunnen u ook ondersteunen in de onderhoud van de website. Zo heeft u altijd een back-up als u zelf even geen tijd heeft of even inspiratie te kort komt. 

Waarom vir2biz?

vir2biz levert al sinds 2001 professionele en betaalbare maatwerk websites. Dat zijn er ondertussen al meer dan 750 websites in 5 landen. Uiteraard zijn alle nieuwe websites van vir2biz zoekmachine vriendelijk, geoptimaliseerd voor alle schermen (responsive voor mobiel, tablet en pc) en conform de huidige AVG wetgeving. Nieuwsgierig naar ons werk? Bezoek dan onze portfolio. Onze klanten zijn onze beste referenties.

Heeft u interesse gekregen?

Wilt u ook ontzorgd worden met uw website? U mag altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of vul het online offerte formulier in. 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie