19 januari 2017

Is uw website al veilig?

Sinds begin januari 2017 zien we steeds beter tijdens het surfen op het internet of een website wel of niet veilig en betrouwbaar is. Om het predicaat "veilig" te krijgen moet uw website of webshop voorzien zijn van een SSL certificaat. Om die reden is vir2biz in september 2016 al begonnen de meeste websites en webshops te voorzien van een SSL certificaat zodat deze nu al beoordeeld zijn als veilig..

Naast dat het een stukje zekerheid biedt aan uw internet bezoeker indexeert Google een website die "veilig" is ook hoger dan een website zonder deze beveiliging.

Wat is een SSL certificaat?
SSL staat voor Secure Sockets Layer, wellicht beter bekend als websites die beginnen met HTTPS:// in plaats van http://. Het SSL-protocol is een manier om gegevens versleuteld over het internet te versturen. Dit houdt in dat alleen de bedoelde ontvanger de inhoud van het bericht kan zien. Anderen voor wie het bericht niet bedoeld is zullen het bericht niet kunnen ontcijferen en dus ook de inhoud niet kunnen zien.


Afbeelding boven: SSL certificaat Basic

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven van een SSL certificaat, klik dan op de button hieronder.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie