24 juli 2018

Google Chrome geeft vanaf nu een waarschuwing als uw website niet beveiligd is

In de nieuwste update van Google Chrome die vanaf vandaag beschikbaar is, worden gebruikers gewaarschuwd wanneer zij een website bezoeken die nog niet voorzien is van een SSL Certificaat (HTTPS). Dat betekent dat bij sites zonder een beveiligde https-verbinding nu een 'niet veilig'-melding in de adresbalk van de browser komt te staan. De verwachting is dat Edge (Microsoft), Safari (Apple) en Firefox (Mozilla) binnenkort hetzelfde gaan doen.

In Nederland hebben veel sites nog geen SSL certificaat en dus nog niet een beveiligde verbinding. Denk aan websites van sportverenigingen, huisartsen en kleinere bedrijven. Ook sites van scholen hebben lang niet allemaal een beveiligde verbinding. Uit een onderzoek van december vorig jaar bleek dat er op 68 procent van de scholen onveilig gesurft wordt, wat betekent dat de verbinding eenvoudig is af te tappen. Bij vir2biz hebben we de afgelopen maanden onze opdrachtgevers hiervoor allemaal actief benaderd, hierdoor zijn meer dan 90% van de door ons gebouwde websites beveiligd.


Is uw website nog niet beveiligd?
Bestel hier uw SSL Certificaat, klik voor meer info op de button hieronder.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie