15 februari 2018

Google Chrome gaat websites zonder SSL certificaat als onveilig classificeren

Vanaf Google Chrome versie 68 (verwacht zomer 2018) worden alle websites zonder SSL-certificaat als onveilig weergegeven. Vanaf dat moment zullen alle webpagina’s die via het onbeveiligde HTTP geladen worden een opvallende ‘not secure’ (niet veilig) melding weergeven. Om te voorkomen dat de bezoekers van uw website of webshop niet meer vertrouwen, is het van belang voor deze datum een SSL-certificaat te activeren.



Om waarschuwingen in Chrome te voorkomen heb je een HTTPS verbinding nodig, hiervoor is een SSL-certificaat nodig. Op dit moment maakt Google geen onderscheid tussen de verschillende soorten SSL-certificaten, dus is het voorkomen van deze waarschuwingen aan een voordelig SSL-certificaat zonder bedrijfsgegevens voldoende. U kunt deze eenvoudig online bestellen. Maak gebruik van onze introductie actie, 3 jaar voor € 99,- excl. btw en inclusief registratie en installatie! 


Klik op de button hieronder voor meer informatie.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie