×
Gepubliceerd op 11 augustus 2016

Good luck Patrik Kittel & Lyndal Oatley at the Olympic Games!

De Olympische spelen in Rio zijn in al in volle gang. Deze dagen komen twee vir2biz klanten in actie in Rio tijdens de dressuur: Patrik Kittel voor Zweden en Lyndal Oatley voor Australie. Het vir2biz team wenst ze heel veel succes!!

Bij dressuur is er een landenwedstrijd en een individuele wedstrijd. De landenwedstrijd wordt verreden over twee proeven: de Grand Prix en de Grand Prix Special. Een team bestaat uit 3 of 4 combinaties. De beste 3 resultaten (van ieder team) van de Grand Prix en de beste 3 resultaten van de Grand Prix Special tellen mee voor de landenwedstrijd (plaatsing 1-6). Voor de plaatsing 7-10 telt alleen de Grand Prix.

Voor de individuele wedstrijd telt de Grand Prix mee als eerste kwalificatie. De 6 hoogste geplaatste teams van de Grand Prix gaan door naar de Grand Prix Special met daarnaast ook nog de 8 hoogst geplaatste ruiters die niet voor een team uitkomen. De Grand Prix Special is de tweede kwalificatie voor de individuele medailles. De beste 18 van deze rubriek plaatsen zich voor de Grand Prix Freestyle (Kür op muziek), de finalerubriek voor de individuele medailles.

Inloggen op vir2biz CMS/webcare