15 februari 2016

Geld verdienen via internet

Steeds meer ondernemers zijn op zoek naar een manier om extra omzet te genereren via het internet. Hiervoor heeft vir2biz verschillende oplossingen in huis. Verkoopt u zelf artikelen of bent u een tussenpartij? Maakt u gebruik van een slim marketing plan?

De betrouwbare webshop
vir2biz heeft al veel ervaring met de webdesign en applicatiebouw van webshops / webwinkels voorzien van betalingsystemen zoals iDeal, MisterCash en credit cards. Onze ervaring delen we graag met u. Kijk voor meer informatie op onze pagina webshop & e-commerce.

Een webshop starten als tussenpartner
Tegenwoordig ontstaan er steeds meer webshops van bedrijven die als tussenpartij fungeren en zelf niet verantwoordelijk zijn voor de betaling en afhandeling van een bestelling. Dit noemen we affiliate marketing. Hoe dit werkt en wat de mogelijkheden hiervan zijn lees je op de pagina affiliate marketing.

Bezoekers in je webshop krijgen
Als alles up-and-running is is het van belang een goede plan van aanpak te hebben om zoveel mogelijk (doelgroep) bezoekers naar je shop te lokken. Hiervoor is naast zoekmachine optimalisatie (SEO) ook social media een mooi medium.

Bent u op zoek naar een betaalbare partij met veel know-how in e-commerce dan bent u bij vir2biz aan het goede adres. Gebruik de link onder dit nieuws item om geheel vrijblijvend een offerte op te vragen of neem contact met ons op.

 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie