9 november 2018

Desktop blijft terrein verliezen op het internet

Websites bekijken doen we steeds meer via onze smartphone of tablet. De afgelopen maand heeft de desktop weergave weer behoorlijk terrein ingeleverd, steeds minder mensen maken gebruik van een computer of laptop om op het internet te surfen. De smartphone gebruikers zijn al bijna de helft van alle website bezoekers op de servers van vir2biz. Samen met de tablet gebruikers, die ook gebruik maken van de responsive mobiele weergave, is het aandeel van website weergaven 65%. De mobiele weergave van uw website wordt daarmee steeds belangrijker.


(Afbeelding boven: weergave websites vir2biz servers oktober 2018)


Er zijn wel verschillen in de diverse branches. In het algemeen kun je stellen dat consumenten meer de smartphone gebruiken, business to business is de desktop weergave nog steeds populair.

Is uw website gebruiksvriendelijk voor smartphone bezoekers?
Heeft u uw eigen website al eens (kritisch) doorlopen op uw mobiel? Het is belangrijk om uw eigen website regelmatig te controleren. Naast uw eigen mutaties zijn er ook regelmatig updates van internet browsers. Om succesvol en professioneel op het internet te zijn is het aan te raden om zeker elk kwartaal uw volledige website te controleren. Doe dit samen met iemand die niet gebonden is aan uw bedrijf, daar komen vaak waardevolle tips uit. 

Hulp nodig met de optimalisatie van uw website?
vir2biz helpt u graag verder, zowel in advies als in techniek. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie