18 april 2016

Bezoekers aantallen Mijnkunstgebit.nl groeit enorm

Afgelopen vrijdag was in Veenendaal een workshop en seminar voor de leden van Mijnkunstgebit.nl waarin nieuwe technieken centraal stond. Ook de vernieuwde website van Mijnkunstgebit.nl werd besproken. De groei in tablet en mobiel gebruik is overduidelijk en ondertussen al meer dan 50% van de bezoekers gebruiken een smartphone en/of tablet.

In december is de vernieuwde responsive site online gegaan, het aantal bezoekers is per direct toegenomen (zie afbeelding linker grafiek). Dat de website hoofzakelijk senioren bediend is ook duidelijk te zien aan de tijden dat de website geraadpleegd wordt. Op de rechter grafiek van de afbeelding ziet u het gemiddelde bezoekgedrag op uren van de dag. De piek ligt tussen 09.00 en 16.00 terwijl bij andere e-commerce websites de piek pas begint na 14.00. 

Meten is weten, vir2biz ondersteund op verzoek e-commerce klanten door samen de afgelopen bezoek beweging te analyseren en daar handige tips en tricks in mee te geven.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie