2 juli 2019

Betaalsysteem Mollie nu ook te koppelen met het vir2biz CMS

Deze ochtend hebben we bezoek gehad van Simone en Emile van Mollie uit Amsterdam. Mollie is een betaalsysteem voor webshops waarmee online betaald kan worden door middel van bijvoorbeeld iDeal, Bancontact en creditcards. Naast een informatieve presentatie over het product Mollie is er ook uitgebreid gesproken over de mogelijkheid van het koppelen van Mollie met het vir2biz CMS. Naast de koppeling van webshops heeft Mollie ook een mogelijkheid te koppelen voor vir2biz klanten die gebruik maken van reserveringen, abonnementen of donaties. Al met al een mooie toegevoegde waarde voor het vir2biz CMS. Simone en Emile bedankt voor jullie duidelijke uitleg!



Mollie helpt ondernemingen van elk formaat efficiënter te werken door een betrouwbare, maar makkelijk te gebruiken, betaaloplossing. Accepteer vandaag nog betere betalingen en boost de groei van jouw onderneming.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie