12 juli 2016

Beta versie Digitaal Monument een succes

Afgelopen maandag was er in Den Haag bij de Oorlogsgravenstichting overleg over de ervaringen van het digitaal monument dat nu in beta vorm al ruim een twee maanden operationeel is. Het monument op de website van de vriendenkring Neuengamme staat stil bij alle circa 6.500 Nederlandse slachtoffers van het concentratiekamp Neuengamme vlakbij Hamburg.

Doelstelling van het monument is dat er een interactie ontstaat door de digitale monument bezoeker, waardoor bij de slachtoffers verhalen en foto`s geplaatst kunnen worden. Zo krijgen de slachtoffers letterljk een gezicht op het monument en worden verhalen bewaard en gedeeld op zowel de website van de vriendenkring Neuengamme als de website van de Oorlogsgravenstichting.

Achter de schermen zullen er nog enkele optimalisaties plaatsvinden en besloten is om per 29 oktober de beta versie te laten vervallen en met de definitieve versie online te gaan.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie