12 mei 2017

Actief en creatief met je website

We zien het vaak voorbij komen, opdrachtgevers die actief met de website bezig zijn. Het is goed om te zien dat er creatief gebruik gemaakt wordt van de verkoop en/of informatie tool die een website moet zijn voor een bedrijf. Een paar voorbeelden willen we graag met u delen.

Foto hieronder:
​Martine Letterie geeft een presentatie in KZ-Gedenkstätte Neuengamme over het door vir2biz gebouwde digitaal monument ter nagedachtenis van alle Nederlandse gevangenen die in het Konzentrationslager (concentratiekamp) Neuengamme gezeten hebben.
Foto hieronder:
Per 1 januari werd de rugbyshop omgedoopt naar InToRugby.be. Om de rugby liefhebbers hiervan op de hoogte te stellen wordt er in reclame uitingen goed gebruik gemaakt van de nieuwe website.Foto hieronder:
Een mooie combi van 2 verschillende opdrachtgevers, de vriendenwebsite Friends2Select die de koffie promoot van Taeymans espressobar uit Baarle-Nassau.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie