13 augustus 2019

Nieuw online: MultiFit

Al 30 jaar is MultiFit een begrip in de regio Hilvarenbeek. MultiFit is een high end all inclusive fitness club voorzien van sauna en een zwembad. MultiFit heeft al jaren een logo met een rood beeldmerk. Een kleur die niet meer past in de huidige sfeer van de sporschool, daarom is er gekozen voor een andere kleirstelling die beter overeenkomt. Het gehele ontwerp geeft nu een goede indruk van deze exclusieve sportschool. 

De website is voorzien van een koppeling (API) met Dewi Online voor het aanmelden van leads vanaf de website. Het lesrooster is gekoppeld aan de TechnoGym MyWelness Cloud. Vanuit het vir2biz CMS wordt de website beheerd met als extra modules nieuws, portfolio(faciliteiten/workout/zwemles) en landingspagina (voor campagnes). De website is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google en Bing (SEO).

Wilt u de website van MultiFit uit Hilvarenbeek bezoeken? Klik op de button hieronder.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie