Google Ads Professionals

78% van alle zoekopdrachten op het internet wordt gedaan op Google

Zoekmachine adverteren is een van de meest efficiënte online manieren om uw doelgroep te bereiken. Wanneer optimaal ingezet binnen de marketingmix is deze manier van adverteren, ook wel SEA genoemd, een van de beste manieren om meer omzet, maar vooral winst te realiseren voor uw bedrijf.

Hoe vir2biz uw bedrijf ondersteund met het opzetten van een Google Ads search-campagne

  • Opzetten marketing plan Google Ads search-campagne
  • Inplannen van Google Ads promotie(s)
  • Optimaliseren van uw Google Ads promotie
  • Monitoring en eventueel bijsturen tijdens de campagne

vir2biz onderhoud al jaren Google Ads campagnes voor meerdere bedrijven. De mix van marketing- en webdesign kennis maakt de vir2biz promotie module uniek en betaalbaar voor iedere ondernemer. Zo behaalt u meer klanten voor minder kosten!

Offerte aanvragen

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan

Webcare module promotie: snel en effectief

Snel en eenvoudig een promotie op Facebook, Instagram en/of Google plaatsen? Via het vir2biz webcare kunt u zelf een promotie aanmaken, binnen 1 minuut is dit te realiseren. Het vir2biz team pakt het vervolgens verder op en plaatst voor u de promotie op de gewenste locaties. Maar....dat is nog niet alles. Het vir2biz team optimaliseert en controleert uw promotie voordat deze online gaat. 

Zo bent u niet uren bezig met het instellen van een social media- of adwords campagne en hoeft u geen kennis te hebben van honderden spelregels die u moet kennen met het opstellen van een succesvolle betaalde promotie.
Dat is het voordeel voor de vir2biz klanten. 

UW OFFERTE BINNEN ÉÉN WERKDAG IN UW MAILBOX

Online offerte aanvraag

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot het opzetten van Google Ads of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan