Waarom een SSL Certificaat

Veiligheid, vindbaarheid en vertrouwen:
- Bied uw klanten (internetbezoekers) een beveiligde omgeving
- Betrouwbare uitstraling
- Hogere ranking/waardering in zoekmachines zoals Google
- Vanaf 2017 geen vermelding in de browsers met “niet veilig”

Wat is een SSL Certificaat

SSL staat voor Secure Sockets Layer, bij u wellicht beter bekend als websites die beginnen met HTTPS:// in plaats van http://. Het SSL-protocol is een manier om gegevens versleuteld over het internet te versturen. Dit houdt in dat alleen de bedoelde ontvanger de inhoud van het bericht kan zien. Anderen voor wie het bericht niet bedoeld is zullen het bericht niet kunnen ontcijferen en dus ook de inhoud niet kunnen zien.


Afbeelding boven: SSL certificaat Basic


Waarom zo snel mogelijk een SSL certificaat op uw website plaatsen?

Vanaf 2017 gaan de meest gebruikte browsers zoals Google Chrome en Firefox aangeven of een site wel of niet veilig is. Een website zonder SSL certificaat zal dus als “niet veilig” geclassificeerd worden. Daarnaast heeft het certificaat als voordeel dat zoekmachines zoals Google uw website hoger waarderen dan de websites zonder SSL certificaat.

Er zijn verschillende soorten certificaten. Wij bieden u nu de mogelijkheid om nu al uw website te tegen een voordelig tarief voorzien van een basis SSL certificaat. Vul het onderstaand formulier in en wij regelen de aanvraag en installatie voor u!