Een servicepakket zorgt ervoor dat uw website altijd veilig en up- to date is. Daarnaast bent u verzekerd van professionele hulp van de vir2biz medewerkers die u eenvoudig en snel kunt bereiken via de webcare en CMS login. Elk pakket is uniek. De voordelen van dit pakket? Lees er hieronder meer over.

Wat is het voordeel van het E-com pakket?
Het E-com pakket is de oplossing voor elke webshop eigenaar. Naast een uur professionele ondersteuning per maand van een vir2biz medewerker is de frequentie van social media berichten ook hoger. 

  • Uw website wordt beveiligd met een SSL certificaat (HTTPS). 
  • In de huidige tijd veranderd er veel in het gebruik van besturingssystemen en gebruik van internet browsers. Met dit pakket bent u ervan verzekerd dat uw website altijd optimaal getoond wordt in de meest gebruikte internet browsers zoals; Google Chrome, Firefox, Safari e.d.
  • Heeft u vragen, aanvullingen of opmerkingen over uw website? Dan kunt u gebruik maken van het vir2biz webcare systeem. U wordt snel geholpen door een vir2biz medewerker.
  • vir2biz maakt iedere week twee items (tekst incl. afbeelding) die u kunt gebruiken op uw socialmedia kanalen. Hierbij wordt ook aangegeven wat de meest optimale dag en tijd van plaatsing is (Facebook redacteur ook mogelijk).
  • Aanmelden bij zoekmachines en het blijven optimaliseren zodat uw site altijd goed gevonden wordt bij bijvoorbeeld Google (SEO).
  • Wat doet een bezoeker in uw webshop? Is uw webshop wel gebruiksvriendelijk? vir2biz contoleerd elk half jaar het bezoek gedrag in uw webshop om te bepalen of er onderdelen geoptimaliseerd moeten worden.


Een pakket kunt u hieronder aanvragen. Er is geen vooraf bepaalde looptijd, u kunt ten aller tijde het pakket opzeggen (1 maand opzegtermijn).

Wat u krijgt bij het E-com pakket

€ 189,- excl. BTW p.m.
SSL certificaat
Basis beveiliging voor uw webshop.
120 minuten ondersteuning
Per maand, meerwerk op basis van nacalculatie.
Webcare
U kunt gebruik maken van het gebruiksvriendelijke klantenportaal.
Social media ondersteuning
vir2biz maakt iedere week twee berichten voor uw social media kanalen.
Zoekmachine optimalisatie
vir2biz monitort en optimaliseert uw website maandelijks voor de diverse zoekmachines zoals Google.
Webshop analyse
Elk half jaar analyseert vir2biz het gedrag van bezoekers in de webshop om te bepalen of er geoptimaliseerd moet worden.

Servicepakket E-com aanvragen

De overige servicepakketten van vir2biz

Basic

€ 29,- excl. BTW p.m.
SSL certificaat
45 minuten ondersteuning
Webcare

Comfort

€ 49,- excl. BTW p.m.
SSL certificaat
60 minuten ondersteuning
Webcare
Social media ondersteuning

Premium

€ 99,- excl. BTW p.m.
SSL certificaat
90 minuten ondersteuning
Webcare
Social media ondersteuning
Zoekmachine optimalisatie

Inloggen op vir2biz CMS/webcare