Responsive design betekend dat uw website voor zowel desktop als op een smartphone of tablet optimaal bruikbaar is. De site past zich automatisch aan, aan de schermgrootte en het toestel van de gebruiker, waardoor die steeds de best mogelijke surfervaring heeft. Er is dan dus ook geen aparte mobiele website nodig.

Sales medewerker op het internet
vir2biz zorgt voor een goede eerste indruk. Potentiële klanten selecteren vaak op basis van websites met welke bedrijven ze zaken willen doen. Uw website en/of webshop is in dat geval het eerste wat men ziet van uw bedrijf en deze dient dus aansprekend te zijn.


Doelgericht
Vanuit onze jarenlange ervaring ontwikkelt vir2biz uw website primair gericht op uw markt. Dit betekent dat vir2biz zich verdiept in uw branche om te kijken hoe uw concurrenten zich profileren op het internet. Onze doelstelling is te allen tijde dat uw (responsive) website uniek moet zijn, passend bij uw bedrijf en huisstijl. Naar aanleiding van deze punten maken wij een concept voor uw nieuwe website. Innovatie
Op technologisch gebied bouwt vir2biz uit volle overtuiging mee aan een 'intelligent internet'. Geheel conform de marktstandaard leveren wij maatwerk in innovatieve en stabiele CMS-systemen en andere oplossingen, desgewenst inclusief de vereiste webserver. Daarbij gaan we zelfs de meest complexe vraagstukken niet uit de weg.

Waarom u voor vir2biz zou kunnen kiezen?
- Meer dan 750 gerealiseerde projecten voor 500 opdrachtgevers
- Professionele website met CMS vanaf 795,00 excl. BTW
- Altijd een eigen uniek design en uitstraling
- Snelle levertijden
- Eenvoudig uw website kunnen beheren
- Ondersteuning door onze enthousiaste medewerkers

Voor enkele voorbeelden uit de praktijk verwijzen wij u graag naar onze portfolio.

Wilt u een online prijsopgave voor een website? Maak dan gebruik van ons online website offerte formulier.

Benieuwd wat de ervaringen van onze opdrachtgevers zijn? Klik dan hier voor onze klanten reacties

Inloggen op vir2biz CMS/webcare