Services

vir2biz is een veelzijdig internet- en marketingbureau. Al meer dan 15 jaar ondersteunen wij onze opdrachtgevers met bouwen en onderhouden van een website en/of webshop. Een team van specialisten helpt u graag verder met het ontwerpen van een moderne website met een CMS waarmee u eenvoudig uw website kunt beheren.

Om een website op het internet te krijgen registreren wij voor u een domeinnaam en verzorgen ook de hosting. Deze kunnen wij op verzoek beveiligen met een SSL Certificaat. Ook zorgen wij ervoor dat uw website goed gevonden wordt op zoekmachines zoals Google en ondersteunen wij met het opzetten en onderhouden van uw social media kanalen.

Na oplevering  van de website blijven wij uw website monitoren en bestaat de mogelijkheid om het gedrag van bezoekers op uw website te monitoren. Een belangrijk onderdeel van het succesvol ondernemen op het internet.

InStore

Een TV kanaal specifiek voor uw bedrijf, ook wel narrowcasting genoemd. Hierop wordt non-stop uw eigen nieuws, producten en social media kanalen getoond, afgewisseld met verkeer- en weersinformatie en algemeen nieuws. U bepaald zelf wat uw klanten zien.

Meer informatie

Van ontwerp tot nazorg, vir2biz maakt uw bedrijf succesvol op het internet!

In de portfolio ziet u diverse voorbeelden van reeds afgeronde projecten.

Bent u op zoek naar een betaalbare en vooral goed functionerende website of webshop?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.