Maatwerk voor een professionele webshop

vir2biz heeft geen kant en klare oplossing voor u op de plank liggen. Een webshop moet op maat gemaakt worden naar uw eigen wensen. Uniek zijn op het internet geeft u direct al een grote voorsprong. Samen met u wordt een concept samengesteld die vervolgens gebouwd gaat worden. Als eerste krijgt u de beschikking over het CMS zodat u al snel kunt beginnen met de invulling van de shop. Het is ook mogelijk de shop te koppelen met een boekhoud en/of ERP systeem d.m.v. een API. Hierdoor worden bepaalde handelingen voor u geautomatiseerd (bestellingen, artikel- en voorraadbeheer). 


Betaal systeem op uw website/webshop

vir2biz heeft de perfecte oplossing voor de financiële afhandeling van uw webshop. Ons betaal systeem is wereldwijd te gebruiken. Naast iDeal (Nederland) en MisterCash (Belgie) hebben wij ook Sofort (Duitsland) en afhandeling via creditcards zoals: Visa en Mastercards.

InStore

Een TV kanaal specifiek voor uw bedrijf, ook wel narrowcasting genoemd. Hierop wordt non-stop uw eigen nieuws, producten en social media kanalen getoond, afgewisseld met verkeer- en weersinformatie en algemeen nieuws. U bepaald zelf wat uw klanten zien.

Meer informatie

Het succesvol exploiteren van een webshop

Na oplevering van een webshop begint het "echte werk". Het aan de man brengen van uw producten. Maar hoe gaan ze uw webshop vinden? Hoe haalt u rendement uit een internet bezoeker? Bij vir2biz begleiden wij u in de opstart van een webshop. Samen met u wordt een marketing plan samengesteld met doelstellingen. Als startende webshop eigenaar heeft u dan beschikking over de kennis en tools om een succesvol internet ondernemer te worden.

De makkelijkste manier om online betalingen te verwerken

Afrekenen, donatie of abonnement?

Mollie helpt ondernemingen van elk formaat efficiënter te werken door een betrouwbare, maar makkelijk te gebruiken, betaaloplossing in heel Europa. Accepteer vandaag nog betere betalingen en boost de groei van jouw onderneming en dat alles eenvoudig gekoppeld aan het vir2biz CMS.

Aanmelden Mollie

Voor enkele voorbeelden uit de praktijk verwijzen wij u graag naar onze portfolio.

Portfolio

vir2biz heeft in de afgelopen jaren al meer dan 750 succesvolle projecten opgeleverd voor ruim 500 opdrachtgevers. Hieronder vindt u enkele van de recent opgeleverde projecten.

Wat opdrachtgevers van de vir2biz werkwijze en het eindresultaat vinden? Dat kunt u hier lezen.

Bekijk ons portfolio

Wat is Webwinkelkeur?

vir2biz is Webwinkelkeur partner

Stichting WebwinkelKeur is een onafhankelijke organisatie met een transparant keurmerk dat de kracht van een onafhankelijke organisatie combineert met de ervaringen van klanten. Als non-profit organisatie biedet het meer keurmerk voor minder. Alle leden voldoen aan de gedragscode en bieden door het plaatsen van het klikbare keurmerk met ervaringenpagina, klanten de mogelijkheid om hun ervaring met de winkelier te delen. Hiermee biedt het webwinkel keurmerk de dubbele zekerheid bij alle online aankopen.

Bekijk onze partnerpagina
Wat ben ik super blij met mijn nieuwe website, bedankt vir2biz

Klantreacties

Benieuwd wat de ervaringen van onze opdrachtgevers zijn?

Bekijk de klantreacties
Binnen één werkdag in uw mailbox

Wat kost een webshop?

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een professionele webshop, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan